wp9b50ddd0.png
wp8a054c15.png
wp927618a0.png
wpa9162e69.png
wpa4e62ad9.png
wpd6c19f6d.png
wp9b50ddd0.png

© 2006 Bedrijfsnaam

wp51197ca2.png

Ontworpen door Serif

wpcd1c5668.png

wpcd1c5668.png

Het waterman tijdperk

We staan in het prille begin van een nieuw tijdperk waar de vrouw en man gelijkwaardig zijn.

Samen lopen ze uit de zee het strand op om nieuwe gebieden te verkennen.

Een hele nieuwe wereld verwacht ons.

Alleen nu vertel ik wat ik gedroomd heb ik zag een huis waar in de tuin allemaal paardebloemen stonden en in de hoek van het huis stond een man achter een waterbak met een hondelijn in het water en ik vroeg aan hem wat bent u aan het doen nou ik laat mijn huisdier uit.

Ik denk wat een kwatz is dat hoe kan een man een vis uitlaten  toen achter me hoorde ik een vrouw roepen en de man liep om me heen en ik te verbazing dat de man schubbe had waar de benen zijn en zo heb ik de man en vrouw in het schilderij gezet.

 

wpcd1c5668.png

De geboorte van het innerlijke waarnemen

 

De vraag aan mezelf was voor dat ik ging slapen op wat van manier kan ik communiceren met mijn {ex} vriendin.

In een bos was een water bassin en ik zag een dolfijn en rond haar waren er veel algen.

Ik begreep  dat ze in nood was.

Ik rende naar een boswachters huis om de dierenbescherming te waarschuwen over de dolfijn.

Toen ik weer terug was bij het waterbassin probeerde ik de dolfijn te redden met het zingen  van het Ave Maria in het Latijn.

De dolfijn werd rustig en veranderde in een vrouw en ik sprong in het water om mijn {ex} vriendin eruit te halen.

Dus ik heb mijn vriendin en de dolfijn geschilderd op een achtergrond die in verbazing zag toen ik achteruit stapte en begreep dat ik een baarmoeder van binnen geschilderd heb.

Eerst had ik de vrouw met de ogen open geschilderd en tijdens de zen meditatie, zag ik dat de vrouw de ogen gesloten had en dat wat de dolfijn door gaf werkelijk binnen aan kwam.

 

Baubo the belly goddes

Demeter heeft haar dochter Persephone verloren door hades die heerschappij heeft over de onderwereld.

In haar verdriet stopt ze de groente van groeien en hongernood komt nader de wereld is kaal en grauwe.

Zo komt ze incontact met Baubo en verteld schijngebekt grappen en door vele zeer obscene en dan tilt haar rok op en laat haar ze ontbloot haar buik en knippert haar vulva aan Demeter.

En Demeter lacht en vrolijkheid doorbreekt Demeter s wanhoop en ze gaat weer opzoek naar haar dochter.

Demeters lachen, geeft haar het lef om te zoeken en uiteindelijk haar dochter terug te krijgen.Terwijl ze dat doet, overvloedige leven keert terug naar aarde.

Wat Baubo doet is jou uitdagen om kontact te maken met jouw ware zelf zodat je aan herinnerd kan worden dat je een vruchtbaar mens bent

wpcd1c5668.png

De wonderen zijn de wereld niet uit

Ik zag in mijn droom dat in een weiland achter het huis stond met een stel anderen mensen wie het waren wist ik niet.

En opeens verscheen in de lucht water en het werd groter tot dat boven mij alles blauw was in de verte kwamen kleine visjes aan gezwommen en in het midden zag een grote vis aan komen zwemmen.

Ik raakte haar aan en voelde dat ze een koningin en ik eerbiedig buiging maakte.

Een hoge emotionele vrouwelijke kwaliteit zich kenbaar maakte aan mij en omdat het water in de droom en ook in de dag info het rijk van de emotie.

wpcd1c5668.png

Drie vrouwen op een paard

Dit  geeft aan de ontwikkelings fases in een vrouw maar ook in de man vanwege de 2 poligheidDe groei fases die zich volstreken in ons.De vrouw achterop het paard staat voor Artemis de maagd, dan Hera de echtgenoot en dan [H[ ecata de wijze vrouw, maar alleen in hecate zitten de archetypes  artemis en hera in.Dat ik er over droom heeft natuurlijk verteld ook iets over mijn ontwikkelings weg.In mijn leven komt dit mooie proces in voor met mijn otmoeting van  eerste vriendin [Artemis] .Dan hera als mijn tweede vriendin en dan hecacta waar ik nu nog een platonische relatie mee heb en alle drie zijn ze schorpioenen, niets is toeval.Ik zag in de droom eerst 1 vrouw op het paard die liep door een laan van bomen die op de top in brand stond en aan het einde van de weg struikelde het paard bijnaToen zag ik weer 1 vrouw op het paard door de laan van brandend bomen lopen ook deze keerstruikelde het paard weer.Toen drie vrouwen op het paard maar deze keer struikelde het paard niet.

Voordat je een mening hebt of krijgt over mijn schilderijen, 

lees eerst de tekst!

 Leg een papier op de tekst zodat je alleen het schilderij ziet en ga na wat zegt je het schilderij eigenlijk tegen jouw?

Wat voel je erbij laat het je koud, raakt het je ergens, welk gevoel je ook erbij geraakt wordt dit zegt iets hoe jij jouw wereld ervaart, hoe ben ermee op geladen en wat is er wel of niet.

 We hebben allemaal een rugzak om met allemaal doosjes erin zowel doosjes met plus + erop en doosjes met min - erop.

De doosjes met plus + erop staan voor kwaliteiten die je hebt verworven die je in bezit hebt je ervaart deze dan ook als goed als een positieve ervaring.

De Min – doosjes zijn jouw levens lessen waar je een negatief gevoel mee ervaart die je verwerft door je tijd hier op aarde hoe meer Min  - doosjes die je nu transformeert en je ervaart dit niet meer als Min  - maar je hebt er leren houden van, dit is nu deels geworden van jou als persoon is een doosje minder geworden in jouw rugzak.

Deze ervaring die je beleeft terwijl je deze beelden bekijkt en je laat je mee nemen naar de beelden taal dit is namelijk de taal van toekomst de taal van de nieuwe tijd.

Wat geeft er meer waarde aan als een nieuwe tijdskind dit aan jouw laat zien door mijn schilderijen.

wpcd1c5668.png

Dit is een schilderij wat ik voor mijn vader heb gemaakt die de over tocht maakt naar genezijde

 

Uit liefde, Papa voor jouw Jou Zoon Peter

 

wpcd1c5668.png

wpcd1c5668.png

wpcd1c5668.png

Dit is wat de mens mee bezig is uiterlijk en innerlijk dit schilderij was een opdracht als Spirituele Kunstzinnig Therapeut voor een cliënt maar na deze boodschap door gekregen te hebben, begreep ik ook dit is te groot voor Een persoon dit en dit gaat ons allen aan.

 

Wat zegt dit schilderij wat is de boodschap je ziet duidelijk waarmee de man aan het doen is je ziet ook dat de vrouw ervoor gebogen ervoor zit dus ze laat het toe wat houdt dit allemaal in.

En voordat de man naar de vrouw heen gaat slijpt hij eerst de ronde schijf op de wringer

 

Dit schilderij geeft aan hoe ver mens is verwijderd van zijn ware pad zo ook wat je ook ziet in de New age waar men alleen maar met positieve dingen wil nog ervaren maar volledig voorbij schiet aan de Negativeteit.

 

De Healing kan pas gebeuren als je alle twee erkent en weten dit is deels van onze opvoeding door generaties doorgegeven structuren van slachtoffer en dader beide zijn in ons de genezing kan alleen succes hebben wanneer je Hart ervoor open stelt.

 

Wat ik bij mij op mijn spiegel geschreven heb het Liefdes Evangelie Verbind de lagere en de hogere energieën of wel De drie lagere Chakras Met de Drie Hogere Chakras door ervan te houden ofwel liefde of wel De Hart Chakra .

 

Heal of genees je innerlijke mens met je uiterlijke mens of wel ik als een Man mijn innerlijke vrouw en bij de Vrouw Haar innerlijke Man.

 

Dit is een feit dat mens in werkelijk niet gewelddadig maar wezens van een andere planeet [Waar Drunvalo Melchizedek heeft geschreven in zijn boek de Geometrie van de Schepping } ons zo gemaakt hebben in wat wij  nu zijn

 

De ziel aan genezijde

Dit een Boodschap wat ik door kreeg voor iedereen die in een depressie en denkt aan zelfmoord.

Dit wat als je denkt als je dood bent dat alle problemen voor mij voorbij zijn Nee zo zit het niet in elkaar wat je ziet in het schilderij is de Ziel.

Er gaat alles door je heen als je er nog bent en als er een familie naar je toe gaat dan wend je voor deze af want je kunt het maar niet geloven dat je er nog bent.

Je probleem was maar een kleinigheid in vergelijking wat je treft  aan genezijde niet dat je in hel terecht komt maar je hebt geen stoffelijk lichaam meer maar een energetisch lichaam dus vermoeilijkt de situatie alleen maar meer want hier op aarde heb handgrepen waar aan je vast kunt houden  je,  je zoektocht brengt naar plekken waar je nooit in geloofd hebt er is een paradijs hier op aarde en je over komt jouw obstakels heen komt.

 

Wat ik zag in mijn droom was dit er kwam een man op mij af ik noem hem maar alleen bij voor naam Benno hij zei tegen mij dat deze beelden voor vele mensen een diepe betekenis heeft eerst zag deze schilder waar je duidelijk de ziel ziet alleen en het volgende schilderij zie je erboven een groep entiteiten die in liefde naar de ziel toe de normale gang van zaken uit leggen en wat de ziel nu moet doen en dat de ziel en als de ziel klaar is en op nieuw weer incarneert dan zul je weer de dingen moet op pakken wat hebt laten liggen.

Na de twee schilderijen de revue voorbij kwamen hoorde ik een stem zeggen Herman Brood zo wist ik dat deze twee boodschappen bestemd zijn voor iedereen die denkt aan zelfmoord en waarom niet mijn vader die ook zich om het leven geeft gebracht dan had ik dat misschien in een ander context gezien.

Waarom ik waarom krijg ik dit door ook mede door dat ik zelf ook met die gedachte mee heb gelopen en in 1994 twee pogingen heb ondernomen tot een keer met 9 codeïne tabletten ik kreeg daar door alleen maar een onrustige nacht van.

Toen helemaal in de pan was gehakt door mijn vader deed ik de volgende stap naar een geweer die ik had omdat ik een wapenvergunning had ik deed met mijn mond over de loop heen en trok aan de trekker toen er weerstand kwam kon ik niet meer door drukken maar wilde leven en ging van de zolder af naar benden om mijn moeder te vertellen waar ik allemaal mee bezig mee was.

wp7a612f19.png

Ik zag duizend Kelp Zwanen

Maar dit zijn bijzondere zwanen het zijn Orange Kelp zwanen.

Toen ik erna keek hoe ze allemaal lekker in de lagune rond zwommen zag ik opeens op de rug van een Zwaan een symbool.

Ik keek er preciezer heen en zag dat het symbool voor de derde Oog is de zesde Chakra en daarna zag ik een stop kontact ik tikte mijn vader aan die daar ook getuige van was kijk daar een stop, dat is dezelfde als op de muur.

wpcd1c5668.png

De ontmoeting met het ontvankelijkheid

 Tijdens een workshop innerlijke kompas zag ik dit tijdens een sessie

De Betekenis is De kelk staat voor het ontvankelijke en de bal die erin zweeft, staat voor het mannelijke en je kunt de kern zien.

De beker die heel groot open staat en het balletje van zwevende yang mag er niet helemaal in dalen zodat de ontvankelijkheid zich niet verstrikt.

Het moet erboven blijven zweven.

Ze moet het niet in bezit nemen.

Het gewoon aanbieden en ook nog heel duidelijk de binnenkant van de yin ook nog zien, de ware vorm

Wat gebeurt er dan?

Volgens een sjamaan is er een legende dat zegt dat een kolibrie een tornado kan terweeg brengt

Wat gebeurt als een zuil van duizend Vlinders rond vliegen,

wat gebeurt er dan?

 

wpcd1c5668.png

wpcd1c5668.png

In de ogen kijken van genezing

Van uit de bron stroomt het water de emotie.

Een schaduw van de maan reflecteert op het water.

Je ziet Slangen zwemmen en laten zich van de waterval af vallen.

De boom is de verbinding met de hemel en de aarde.

De Cobra kijkt dwars door je heen wie je in werkelijkheid bent.

Een Graf steen

Ik zag een grafsteen voor een muur van een begraafplaats liggen.

Toen ik ervoor stond en ik keek er met aandacht wat erop stond geschreven zag ik de letters kabbala staan.

Dit trok mijn aandacht want ik had ervan gehoord en ik keek er meer na tot dat opeens, het leek wel of ik erdoor heen keek zag  ik een doornkrans verschijnen.

Toen ik nog dieper keek werd alles binnenin blauw en daar kwam het beeld van Jezus ter

Voorschijn toen ik een maal door had hoe dat in werking ging met zo erdoor heen kijken verscheen een slang.

En daar achter verscheen de Zon en daar achter de Maan.

 

wpcd1c5668.png

Door Jezus heen kijken

Door Jezus heen gekeken zie je aan het kampvuur 6 apostels zitten en daarna kwamen er nog 6 erbij.

 

wpcd1c5668.png

De schaduw Koningin

We hebben allemaal een voor kant en een achterkant je kunt ook zeggen hoe groot je achterkant is zo groot is ook je voorkant.

Je eigen schaduw omarmen daar staat ze voor je klaar.

We zijn opgebouwd met twee energieën plus en min ofwel positieve en negatieve, de twee polariteiten.

Dit is deels van ons allemaal je draagt dit mee, waar je ook heen gaat.

De keuze is aan jou om haar met al je liefde te omarmen.

 

wpcd1c5668.png
wp4584d231.png
wp841bccd2.png
wpb6c18b7c_0f.jpg
wp3ffd6e1b.png
wp491ae544.png
wpfc2c9b3c.png
wp92012969.png
wp3744467d.png
wp2c6b1378.png
wp9ac7c396.png
wpcd1c5668.png
wpc698cd7e_0f.jpg

Elk huis zijn kruis

 

Een groep mensen kwam bij mij voor therapie en ze waren door een man gebracht.

Bij iedereen kwamen kruisen uit hun buik en ik heb de mensen in een kring laten lopen.

Nadat ze Veel rondjes gelopen hadden zag ik de transformatie

bij de voorste mensen zag ik dat ze hun ogen openden ze lachten en begrepen het proces

in plaats van een lijdensweg,  een weg van begrip

ik zag de  groep begeleider met verbazing kijken.

Hij en ik heb ik niet geschilderd.

 

 

wp057b75a7_0f.jpg
wpcd1c5668.png
wpcd1c5668.png
wpcd1c5668.png

De weg naar verlichting

In Boeddha zie je de weg van leerling naar meester onderaan steken de leerling en de meester over een rivier want ze belopen hun pad.

De hand met een kralen ketting geeft weer dat de leerling nu alleen op zijn weg loopt en bij een dorp aan komt.

Hij ziet een familie die het zwaar heeft de leerling geeft zijn kralen ketting af zodat de familie daarvan eten kan kopen.

Tijdens die avond ziet de zoon des huizes dat de leerling een mediale draagt en hij vraagt mag ik die hebben.

De leerling zegt dan nee die heb ik gewonnen met worstelen maar je kunt hem hebben als je van mij wint dus ze worstelende 2 keer en nog kon de jongen niet winnen van de leerling.

Maar bij de tweede keer was de leerling gewond geraakt maar ging toch door want hij wilde dat de jongen toch zijn kans kreeg en ja hij versloeg de leerling op het laats van de wedstrijd dus als af gesproken gaf de leerling de mediale aan de jongen.

Later op zijn levenstocht was hij bij een gebouw aan gekomen waar hij tot bezinning kwam en daar in meditatie kwam, verhief de leerling zich van de grond.

Zo door liep hij de weg van leerling naar verlichting

wpcd1c5668.png